Over mij

Vanuit mijn creatieve opleidingen aan het CIBAP en op de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen (Kunstacademie) heb ik altijd veel getekend en geschilderd. Dat is zo gebleven, ook in de tijd dat ik werkzaam was bij een groothandel in bouwmaterialen, en later toen ik bij een internationaal interieurbouw bedrijf aan het werk ging.

Ik heb in 2016 besloten om mijn opleidingen en interesses te combineren met mijn werkervaring op het gebied van afbouw en interieurbouw, en ben mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Raymond creëert.

Vanaf Januari 2019 ben ik me meer gaan richten op vastgoed onderhoud (timmerwerk en schilderwerk) in combinatie met interieur afwerking (meubels en decoratief schilderwerk). Dit doe ik voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

In samenwerking met interieurarchitecten kan ik zo van ontwerp tot afronding alles aanbieden. Grotere projecten voer ik altijd uit met collega bedrijven, zodat alle specialismen aangeboden en uitgevoerd kunnen worden.

Kernwoorden hierbij zijn;
Creativiteit, Communicatie, Overleg, Budgetcontrole, Samenwerking en Meedenken.

Ik ben bereikbaar op info@raymondcreeert.nl voor een aanvraag of om eens een bak koffie te doen en te kijken de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie